údv√∂zli √Ėnt a DrByte Adatment√©s Kft. 01011101110101000101010101110110
Ha rajta volt, mi elŇĎ√°ssuk!
Adatment√©s DVD-rŇĎl.


A DVD lemezek olvas√°si probl√©m√°i nagy r√©szben a szabv√°nyb√≥l eredŇĎ hi√°nyoss√°gokb√≥l ad√≥dnak, azaz a „ csupasz” lemezek a gyakorlati haszn√°lat sor√°n igen s√©r√ľl√©kenyek.
Ehhez a t√©nyhez j√°rul m√©g az a probl√©ma is, hogy az √≠rhat√≥ DVD lemezek eset√©ben a gy√°rt√≥knak nem siker√ľlt az √©vek alatt megtal√°lniuk a megfelelŇĎ anyagot az adathordoz√≥ fel√ľlet kialak√≠t√°s√°ra, ez√©rt az √≠rhat√≥ lemezek tulajdonosai gyakran szenvednek adatveszt√©st.


Tekints√ľk √°t a leggyakoribb hibajelens√©geket.


A DVD lemezek karcosodnak, ezzel romlik a vide√≥k minŇĎs√©ge √©s az adatok √©ps√©ge is. Kevesen tudj√°k, hogy az optikai lemezek felsŇĎ, feliratozott r√©sze s√©r√ľl√©kenyebb, hiszen m√°r egy nem is olyan m√©lynek tŇĪnŇĎ karc eset√©n is a t√ľkr√∂zŇĎ vagy adathordoz√≥ r√©teg egy r√©sze is megsemmis√ľlhet, √≠gy az azon a r√©szen t√°rolt adataink k√∂nnyen el√©rhetetlenn√© v√°lhatnak.

A v√©dŇĎlakk s√©r√ľl√©se ut√°n a t√ľkr√∂zŇĎ r√©teg oxid√°ci√≥ja is okoz olvas√°si gondokat, sŇĎt a gyeng√©bb lemezekn√©l a r√©tegek m√©g s√©r√ľl√©s n√©lk√ľl, k√≠v√ľlrŇĎl befel√© is lebomlanak p√°r √©v alatt.
√ćrt lemezekn√©l az √≠r√≥k minŇĎs√©ge √©s az √≠rhat√≥ nyersanyag is igen sokf√©le, ez√©rt nem ritka jelens√©g a nem megfelelŇĎen meg√≠rt vagy lez√°rt (fŇĎleg 1.4 GB kamera lemezekn√©l) lemez.


C√©g√ľnk t√∂bb √©ve foglalkozik DVD lemezek helyre√°ll√≠t√°s√°val √©s adatment√©s√©vel.
A s√©r√ľlt lemezeken t√°rolt √©s csak r√©szben olvashat√≥ adatokat speci√°lis hibakorrekci√≥s elj√°r√°ssal √°ll√≠tjuk helyre.


Adatment√©s DVD-rŇĎl m√°r 10.000 Ft-t√≥l!


A DrByte Kft. részére adatmentésre leadott és át nem vett eszközöket két hónapig tároljuk. Ezzel kapcsolatos utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
www.drbyte.shp.hu Ha rajta volt, mi elŇĎ√°ssuk!