Köszönti Önt a DrByte Adatmentés Kft. 01011101110101000101010101110110
Ha rajta volt, mi előássuk!
Adatmentés CD-ről.


A CD lemezek olvasási problémái nagy részben a szabványból eredő hiányosságokból adódnak, azaz a „csupasz” lemezek a gyakorlati használat során sokkal sérülékenyebbnek bizonyulnak, mint azt a több mint 20 éve lefektetett szabvány alkotásakor gondolták volna a szakemberek.


Tekintsük át a leggyakoribb hibajelenségeket!


A CD/DVD lemezek karcosodnak, ezzel romlik a zene, a videók minősége és az adatok épsége is.

Kevesen tudják, hogy az optikai lemezek felső, feliratozott része sérülékenyebb, hiszen már egy nem is olyan mélynek tűnő karc esetén is a tükröző- vagy adathordozó réteg egy része is megsemmisülhet, így azon a részen tárolt adataink könnyen elérhetetlenné válhatnak.

A védőlakk sérülése következtében a tükröző réteg oxidációja is okoz általában olvasási gondokat, sőt a gyengébb lemezeknél a rétegek még sérülés nélkül, kívülről befelé is lebomlanak pár év alatt.

Írt lemezeknél az írók minősége és az írható nyersanyag is igen sokféle, ezért nem ritka jelenség a nem megfelelően megírt vagy lezárt lemez.


Cégünk több éve foglalkozik CD lemezek helyreállításával és adatmentésével.

A sérült lemezeken tárolt, és csak részben olvasható adatokat speciális hibakorrekciós eljárással állítjuk helyre.
Ennek az eljárásnak köszönhetően több adatot tudunk visszaállítani, mint egyéb alkalmazások esetében.


Adatmentés CD-ről már 7200 Ft-tól elérhető!


A DrByte Kft. részére adatmentésre leadott és át nem vett eszközöket két hónapig tároljuk. Ezzel kapcsolatos utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
www.drbyte.shp.hu Ha rajta volt, mi előássuk!