údv√∂zli √Ėnt a DrByte Adatment√©s Kft. 01011101110101000101010101110110
Ha rajta volt, mi elŇĎ√°ssuk!
Adatment√©s CD-rŇĎl.


A CD lemezek olvas√°si probl√©m√°i nagy r√©szben a szabv√°nyb√≥l eredŇĎ hi√°nyoss√°gokb√≥l ad√≥dnak, azaz a „csupasz” lemezek a gyakorlati haszn√°lat sor√°n sokkal s√©r√ľl√©kenyebbnek bizonyulnak, mint azt a t√∂bb mint 20 √©ve lefektetett szabv√°ny alkot√°sakor gondolt√°k volna a szakemberek.


Tekints√ľk √°t a leggyakoribb hibajelens√©geket!


A CD/DVD lemezek karcosodnak, ezzel romlik a zene, a vide√≥k minŇĎs√©ge √©s az adatok √©ps√©ge is.

Kevesen tudj√°k, hogy az optikai lemezek felsŇĎ, feliratozott r√©sze s√©r√ľl√©kenyebb, hiszen m√°r egy nem is olyan m√©lynek tŇĪnŇĎ karc eset√©n is a t√ľkr√∂zŇĎ- vagy adathordoz√≥ r√©teg egy r√©sze is megsemmis√ľlhet, √≠gy azon a r√©szen t√°rolt adataink k√∂nnyen el√©rhetetlenn√© v√°lhatnak.

A v√©dŇĎlakk s√©r√ľl√©se k√∂vetkezt√©ben a t√ľkr√∂zŇĎ r√©teg oxid√°ci√≥ja is okoz √°ltal√°ban olvas√°si gondokat, sŇĎt a gyeng√©bb lemezekn√©l a r√©tegek m√©g s√©r√ľl√©s n√©lk√ľl, k√≠v√ľlrŇĎl befel√© is lebomlanak p√°r √©v alatt.

√ćrt lemezekn√©l az √≠r√≥k minŇĎs√©ge √©s az √≠rhat√≥ nyersanyag is igen sokf√©le, ez√©rt nem ritka jelens√©g a nem megfelelŇĎen meg√≠rt vagy lez√°rt lemez.


C√©g√ľnk t√∂bb √©ve foglalkozik CD lemezek helyre√°ll√≠t√°s√°val √©s adatment√©s√©vel.

A s√©r√ľlt lemezeken t√°rolt, √©s csak r√©szben olvashat√≥ adatokat speci√°lis hibakorrekci√≥s elj√°r√°ssal √°ll√≠tjuk helyre.
Ennek az elj√°r√°snak k√∂sz√∂nhetŇĎen t√∂bb adatot tudunk vissza√°ll√≠tani, mint egy√©b alkalmaz√°sok eset√©ben.


Adatment√©s CD-rŇĎl m√°r 7200 Ft-t√≥l el√©rhetŇĎ!


A DrByte Kft. részére adatmentésre leadott és át nem vett eszközöket két hónapig tároljuk. Ezzel kapcsolatos utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
www.drbyte.shp.hu Ha rajta volt, mi elŇĎ√°ssuk!